Bereidingswijze Borrel Box

Bereidingswijze met een beetje hulp van de Chef

Onze Chef is een echte ‘gevoelskoker’. Met precisie en passie zorgt hij ervoor dat elk gerecht die verfijnde smaken heeft die het verdient. Om die smaken zo goed mogelijk bij jouw thuis tot leven te laten komen, heeft hij per gerecht een uitputtende instructie voor je gemaakt.

Hot Caulifower Wings

Wij hebben de bloemkool al voor je gebakken, zodat je het alleen nog hoeft op te warmen. Zoals je op de instructiekaart al kan lezen kan je het best beginnen om ze voor ongeveer 10 minuten op 180 graden op een rooster te verwarmen. Echter elke oven is anders dus we kunnen niet bepalen wat voor jou het beste werkt. Dus gebruik al je zintuigen voordat je ze echt op de plank legt. Zien ze er goed uit, ruiken ze niet verbrand, voelen ze warm aan en kan je ze krokant horen kraken dan pas eet je ze lekker op! 😉

Samosa’s met een Twist

Hier kunnen we vrij kort over zijn, zie de Cauliflower Wings voor de bereidingswijze. Oh ja, wat we net nog waren vergeten te zeggen, lekker om te dippen in de aioli/ knoflookmayo voor beide. Kort genoeg? Korter nog? GWN LKKR VRTN!

Pita Shawarma

Begin met de pita’s door ze voor ongeveer 5 minuten in de oven af te bakken, de overige 5 minuten kan je mooi gebruiken om de shawarma weer op te bakken. Let alleen wel op! In tegenstelling tot de andere snacks deze niet op een rooster leggen, daar valt het nogal makkelijk doorheen namelijk. Pak hiervoor dus een ovenschaal of iets dergelijks. In de tussentijd hebben de pitabroodjes genoeg tijd gehad om af te koelen dus die kan je inmiddels ook veilig in snijden (we doen niet lullig dus 1 broodje per persoon). Vullen met de shawarma, eventueel wat rauwkost en ja alweer lekker met de knoflookmayonaise erbij. Eet smakelijk!

Nacho Fiesta!

Van dit gerecht kan je (what’s in the name) helemaal je eigen feestje maken! Maar onze voorkeur heeft de Mexicaanse kapsalon variant: Stort de Nacho’s in een ovenschaal, vervolgens dresseer je de Queso Vegano er overheen, doe dit geheel voor 5 minuten in de oven op 180 graden en voor het echte Caramba gevoel maak je het af met de tomatensalsa eroverheen. 

Olijven en Dippies

Pak ondertussen je mooiste bakjes en doe je olijven hierin en spuit dippies een beetje netjes op. Mocht je nog wat overhouden: geen probleem! Morgen op je boterham zijn de spreads ook nog lekker 🙂 

Wanneer je het allemaal goed timed kan je het allemaal redelijk tegelijkertijd warm opdienen. Bedenk alleen wel: het is een borrel! Het kan niet allemaal 100 graden zijn. Maak er voornamelijk een feestje van, dat doen wij namelijk ook!

Gun je iemand anders ook zo’n leuke en lekkere borrel? Bestel dan direct gewoon nog eentje uit onze webshop!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
We zijn ook via WhatsApp bereikbaar