Bereidingswijze voor met je BBQ

Bereidingswijze met een beetje hulp van de Chef

We gaan BBQ’en!???????? En… net als bij elke oven is ook elke BBQ weer anders, dus daarom: Gebruik weer al je zintuigen! Ondanks dat sommige mensen een verbrand korstje aan hun eten lekker vinden (we noemen geen namen) is het nog steeds niet gezond dus ook dit zullen we niet aanmoedigen.

Cauliflower Spies (Red Curry)
Onze klassieker, maar dan net in een ander jasje. We hebben deze jongens al voor jou gebakken, dus gaar is ie al. Het hoeft alleen warm te worden van binnen met een mooi grill streep aan de buitenkant te krijgen. Maak het extra pittig met de BBQ saus en blus dan weer iets af met de Atjar!

Teriyaki Tempeh Saté
Bij de voorbereiding en het marineren van deze saté’s komt nogal wat ketjap (lees: suiker) aan te pas en dit heeft de eigenschap om snel aan te branden. Om dit te voorkomen zorg ervoor dat je deze ‘ bad boys’ op een niet te hete BBQ regelmatig blijft keren. Serveren met de (opgewarmde) pindasaus en garneren met de gebakken uitjes.

Scampi aglio e olio
Ook deze heerlijkheid serveren we op een stokje, maar goed dat hoort natuurlijk ook wel een beetje bij een BBQ. Net als de bloemkool is het alleen nodig om ze te verwarmen van binnen. Uiteraard extra lekker met de Knoflook- en/of Cocktailsaus!

Smokey Kings Ribs
Ook deze rakkers zijn al voorgegaard, dus even snel aanbraden aan beide kanten voor die knapperige grillsmaak is ook hier voldoende! En zet daarna je tanden erin als een echte (nep) carnivoor.

Heb je nog bereidingstips of suggesties? Mail je dan even?

Bestel direct eentje via onze webshop!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
We zijn ook via WhatsApp bereikbaar