Ingrediënten & Allergenen van onze BBQ Box
Hieronder vind je onze BBQ gerechten, bijbehorende ingrediënten en als laatst een downloadbaar overzicht van de Allergenen voor op je nachtkastje.
Cauliflower Spies (Rode Curry)
Bloemkoolroosjes, Bloem (TARWE)Kokosmelk, Knoflookpoeder, Gember, Chili, Ketoembar, Komijn, Zout, Gerookte Paprikapoeder, Baking Soda.
Teriyaki Tempeh Saté
Tempeh (SOJA), Ketjap, Citroensap, Zout, Chili, Zonnebloemolie, Komijn.
Scampi aglio e olio
Scampi (SOJA), Chili, Knoflook, Zout, Zonnebloemolie, Citroensap, Peterselie.
Smokey BBQ RIBS
Koningsoesterzwam, Suiker,Gerookte Paprikapoeder, Venkel, Knoflook, Komijn, Zout.
Atjar Tjampoer (Groet’n van je Oma)
Witte kool, Wortel, Rode paprika, Ui, Bloemkool, Azijn, Water, Suiker, Kurkuma, Zout.
Gebakken Uitjes
Uien, Palmolie, TARWEbloem, Zout.
Knoflook Mayo
Azijn, Aquafaba. Knoflook, Zout, Zonnebloemolie, Citroensap, Suiker, Mosterd (MOSTERD), Peterselie, Bieslook.
BBQ sauce
Azijn, Tomatenpuree, Tomatenblokjes, Zout, Zonnebloemolie, Citroensap, Suiker, Ui, Gerookte Paprikapoeder, Chili, Specerijen.
Pindasaus
Pindakorrels (PINDA’S), Kokosmelk, Ketjap, Zout, Zonnebloemolie, Citroensap, Suiker, Gember, Kerrie, Chili, Specerijen.
Cocktailsaus
Azijn, Aquafaba, Zout, Zonnebloemolie, Tomatenpuree, Suiker, Mosterd (MOSTERD), Peterselie/ Bieslook, Cognac.
Download hier het overzicht van Allergenen van onze Vegan BBQ Box.