Ingrediënten & Allergenen Borrel Box
Je weet natuurlijk allang wat er allemaal in zo’n Vegan Borrel Box zit. Maar wil je thuis in je eigen gerechten onze smaaksensaties evenaren, dan heb je misschien wat aan onderstaande lijsten met gerechten en hun inhoud. We geven natuurlijk niet alles weg, bovendien is er altijd dat vleugje Chef Hofland wat moeilijk te standaardiseren is.
Hieronder vind je onze gerechten, bijbehorende ingrediënten en als laatst een downloadbaar overzicht van de Allergenen voor op je nachtkastje.
Zonnebloemolie, water, citroensap, knoflook, MOSTERD, natuurazijn, zout
Kikkererwten, gemalen SESAM, citroen, knoflook, zout, komijn
Salsa
Tomaat, ui, suiker, citroen, zout, chilivlokken, azijn, komijn
Pita: TARWEmeel, water, bakkersgist, zout, dextrose
Shawarma: SOJAbloem, oesterzwam, ui, rozemarijn, kerrie, paprikapoeder, komijn, knoflookpoeder, citroen
Olijven, water, zout, knoflook, zonnebloemolie
Bloemool, TARWEBLOEM, zonnebloemolie, komijn, paprikapoeder, karwijzaad, chili, korianderzaad
Nacho’s: zie zakje
Vegan Queso: CASHEWNOTEN, aardappel, wortel, Edelgist, knoflook, zout, citroen
Filodeeg: TARWEBLOEM, water, palmolie, zout, stabilisator: SOJABOON lecithine; voedingszuur: E300.
Vulling: tomatenpuree, knoflook, gember, uien, doperwten, plantaardige oliën (duurzame palm, zonnebloem, raapzaad), gefilterd water, bereiding van tuinbonen, plantaardige emulgator (zonnebloemlecithine), natuurlijke aroma’s
Alle producten kunnen sporen van gluten, noten, sesam, mosterd en soja bevatten.