Nieuw! Vegan BBQ Box

The summer is magic!

En onze Vegan BBQ Box ook! Na onze succesvolle Vegan Borrel Box hebben we nu een tweede box ontwikkeld speciaal voor de summer! En wat kan dat nou anders zijn dan een BBQ box! Na veel testen, proeven en wijneeeh zijn we tot een heerlijke mix van BBQ klassiekers gekomen.

Wat dacht je van onze Teriyaki Tempeh Saté, met satésaus, atjar en gebakken uitjes! we hebben de tempeh lekker klein gesneden en extra lang laten marineren zodat de smaak er optimaal intrekt.

De tweede klassieker is een garnalen spiesje gemarineerd in een shitload aan knoflook, olio en groene kruiden! Extra lekker met onze cocktailsaus met Cognac. ‘Schrimply the best!’

Aan ons succesnummer uit de Vegan Borrel Box hebben we een twist gegeven. Onze Cauliflower Wings hebben we anders gekruid en op een stokje geregen, alweer een spies denk je…. Maar wij denken aan jou! Iedereen kan een stokkie draaien en we maken het graag gemakkelijk voor je! Dip deze Wings in de romige knoflooksaus met bieslook en daarna zal de zon alleen nog maar schijnen voor jou!

Als klapper hebben we de Smokey Kings Short Ribs met BBQ saus, deze short ribs zijn gemaakt van koningsoesterzwam en gemarineerd met een dry rub van spicy smoked paprika poeder en andere lekkere kruiden, en ze zijn al voorgegaard! Dus weer gemak voor jou.

Hey en nog een verrassing! Na (te) veel proeven heeft de Chef mooie bijpassende Biologische Wijntjes gevonden. Voeg hier vrienden, familie, kennissen en of wie dan ook aan toe en jouw ideale zomerdag (& avond) is compleet. GWN LKKR BBQN! ????????

Wil jij deze zomer goed beginnen… bestel de Vegan BBQ Box!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
We zijn ook via WhatsApp bereikbaar