Onze huisgemaakte sauzen

The usuals maar dan veeeeeel beter!

Om het feest compleet te maken heeft “de Nederlander” sausjes nodig bij de BBQ! Wij blijven natuurlijk niet achter, want Vegan sauzen zijn nog lastig te vinden. We hebben voor elk gerecht een sausje gemaakt, maar mixen is toegestaan!

Classic Garlic

Een klassieker voor bij de BBQ met lekker veel bieslook en natuurlijk knoflook. Heerlijk fris bij onze Cauliflower Spies. Met verbazing kijken we elke keer weer hoe snel onze Chef dit sausjes in elkaar draait. Doet het af aan de smaak? ECHT NIET; lekkerder hebben wij nog niet geproefd.

Satésaus

Satésaus is klassieker numero due die volgens ons niet mag ontbreken, uiteraard bedoeld voor bij de Teriyaki Tempeh saté maar ook verleidelijk lekker met een stokbroodje. Ook aan deze saus zit weer een flinke positieve (Kerrie) twist, mjammie!

BBQ Saus

Klassieker 3, wederom met een dosis hersenactiviteit van de Chef. Deze saus is opgebouwd uit veel smaaklagen; kun jij ze eruit filteren? (Zet je ze op de mail? Wij konden niet meer dan 3 benoemen) Deze saus past eigenlijk goed bij elk gerecht en zal heel goed de Kings Short Ribs complementeren.

Cocktailsaus

Jawel, je had het al geschoten; de 4de onze laatste klassieker. Ook dit sausje is met veel liefde en creativiteit gemaakt. Met een goede kick Cognac maken we onszelf en de meeste genieters gelukkig. Giet deze lekkernij over bijvoorbeeld de Vegan Scampi of de Cauliflower spies. ‘Drunken Scampi aglio e olio’; klinkt goed toch?

Overtuigd? Bestel meteen die BBQ box!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
We zijn ook via WhatsApp bereikbaar