najaar 2022: DigiBorrel, Online Borrel! Wij verzorgen het voor julie!

Wij verzorgen ook catering voor digiborrels, online borrels, digitale bedrijfsborrel, of hoe je ze ook maar wilt noemen.

Steeds vaker krijgen wij de vraag of we digiborrels kunnen cateren. We doen dit al een tijdje, echter hebben we het nog niet bekend gemaakt aan het grote publiek. Eh, nu dus wel…

Vaak bestaat deze (1 of 2 persoons) Vegan Borrel Box uit al onze overheerlijke gerechten, wat om mee te dippen en een paar drankjes. Normaliter vanaf 10 personen, echter heb je nu net 1 of 2 minder, er valt vast wel een mouw aan te passen. Gewoon proberen, we zijn niet zo moeilijk!

Ben je een borrel voor je collega’s, familie en/of vrienden aan het plannen en twijfel je of onze gerechten wel geschikt zijn? Kijk dan nog even naar deze pagina om te zien wat er allemaal in zit. Daarna nog steeds niet overtuigd? Bel, mail of app dan met ons voor nog meer info!

Al overtuigd, maar wil je alle details en mogelijkheden bespreken? Neem je dan even contact met ons op? We willen met alle liefde alle borrels in Nederland verzorgen, maar we zijn beperkt in onze tijd. Dus wacht niet te lang met bestellen. Inmiddels gingen veel bedrijven jullie al voor en hebben we louter positieve reactie mogen ontvangen. Jullie ook een online borrel met een Vegan Borrel Box? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Of direct een Vegan Borrel Box bestellen? Ga naar de webshop!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
We zijn ook via WhatsApp bereikbaar