NEW! The Chef’s Compliments

Nieuw! Extra Vegan Snack speciaal voor jullie!

JAWEL! Binnenkort starten we met ‘The Chefs Compliments’. Dit is een Vegan Snack speciaal verzonnen en gemaakt door onze Chef Hofland. Een gratis add-on bij onze 4 persoons Vegan Borrel Box DELUXE. Wellicht een maandelijks terugkerend fenomeen, tijd zal het leren.

Doel is natuurlijk jullie weer te verwennen met een smaakbeleving waar je ‘u’ tegen zegt! We zijn voortdurend aan het ontwikkelen en we gebruiken deze extra Vegan Snack om verschillende ideeën en smaken uit te proberen. En natuurlijk om de creativiteit van onze Chef de vrije loop te geven. Als je zo’n Top Chef in huis hebt, moet je er ook gebruik van maken, toch?

Wanneer deze ‘special’ in onze Vegan Borrel Boxen wordt opgenomen is nog onbekend, maar we streven naar de ‘feestdag-box’ (levering 23 & 30 December 2020). Helaas kunnen we dit niet garanderen. Creatievelingen laten zich namelijk moeilijk beperken door tijd. Wel kunnen we een tipje van de sluier geven als het gaat om smaken; het zou zomaar een kleine ‘Umami-explosie’ kunnen geven!

We zijn slechts een klein maandje onderweg, maar nu al kunnen we spreken van een daverend succes! Door heel Nederland zijn Borrelaars (Vegan of niet) enthousiast en deze website en onze Instagram worden goed bezocht. Ook nemen de bestellingen flink toe en daarom hebben we besloten om dit jaar alleen nog te leveren voor Kerst (Update Kerst is helaas uitverkocht) en Oudjaar (Update Ook uitverkocht). Wacht niet te lang, maar bestel meteen zo’n heerlijke Vegan Borrel Box in onze WEBSHOP (met misschien wel een ‘Chef’s Compliment!’). Lekkâh, Lekkâh!

Direct bestellen? Klik hier voor de webshop!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
We zijn ook via WhatsApp bereikbaar