TEMPRANILLO MONASTRELL ORGANIC 375ml

TEMPRANILLO MONASTRELL ORGANIC 375ml

5,99

Heerlijk bij onze Vegan Borrel Box 2p! TEMPRANILLO MONASTRELL ORGANIC 375ml. 

Een van Nelemans best verkopende rode wijnen. “Toegankelijk, fruitig en licht kruidig. Door zachte tannines makkelijk inzetbaar bij vele voor- en hoofdgerechten.” Derrick Neleman

 

Uitverkocht

Beschrijving

TEMPRANILLO MONASTRELL ORGANIC 375ml. Heerlijk bij onze Vegan Borrel Box 2p!

“Een van onze best verkopende rode wijnen. Toegankelijk, fruitig en licht kruidig. Door zachte tannines makkelijk inzetbaar bij vele voor- en hoofdgerechten.” Derrick Neleman

WIJNBOER AAN HET WOORD

Wijn, hoe maak je die? Nou, simpel. Druiven telen, in dit geval tempranillo druiven en monastrell druiven, plukken, in een ton mikken en stampen. Met je blote voeten natuurlijk, accordeonmuziekje erbij, en dan zo gistend verder. Bottelen, klaar! De werkelijkheid is een stuk aardser. Lees verder op de website van Neleman (vergeet niet terug te komen ????)

DE GROTE HAMERSMA( JAARGANG 2020)

“Etiket met een man op een transportfiets. Lekker veel donker fruit weer. Donkere kersen en bessen. Wat stevige kruiderij en tannines met behoorlijk wat profiel. Tikje zoeter en soepeler dan de voorgaande editie.”

RAPPORTCIJFER: 8+

Wijnschrijver Harold Hamersma proeft jaarlijks heel veel wijn. En beoordeelt ze met een rapportcijfer. Alleen de allerbeste wijnen, cijfer 7.5 of hoger, komen met proefnotitie in De Grote Hamersma.

 

We zijn ook via WhatsApp bereikbaar